Scholen VierTaal weer open na lockdown

Goed nieuws, onze VierTaal scholen mogen weer open! Dinsdag 21 april jl. heeft de Rijksoverheid verteld dat we in mei/juni de leerlingen weer mogen ontvangen. Daar zijn wij enorm blij mee en we kijken er naar uit alle kinderen weer op school te zien.

Speciaal onderwijs

De eerste lesdag op onze speciaal onderwijs scholen is 11 of 12 mei. De scholen informeren ouders/verzorgers hierover. De eerste twee weken is een opstartperiode, leerlingen gaan dan nog niet volledig naar school. Zo kunnen onze leerlingen, ouders en het personeel rustig wennen aan de nieuwe situatie. 

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Met als doel alle leerlingen zo veilig mogelijk naar school te laten gaan. Vanaf maandag 25 mei zijn de speciaal onderwijs scholen weer volledig open en hebben leerlingen weer hele dagen school. In de scholen zorgen we dan nog steeds voor maatregelen die het veilig maken.

Voortgezet speciaal onderwijs

Vanaf 1 juni start het speciaal voortgezet onderwijs op school weer (deels) op. Tot 1 juni werken we door zoals we nu bezig zijn. De scholen informeren ouders/verzorgers hierover. Het doel is ook hier alle leerlingen en personeelsleden zo veilig mogelijk naar school te laten gaan. 

Trots

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van onderwijs ‘op afstand’. Voor iedereen enorm wennen. Wat zijn wij trots op alle ouders en leerlingen die ons hierin hebben gesteund en dit samen hebben opgepakt. Bedankt voor alle steun! De komende periode gaan we er weer tegenaan. We hebben er alle vertrouwen in dat we de leerlingen het schooljaar goed kunnen laten afronden. 

Deel deze pagina