Update corona, sluiting scholen en laatste dagen van 2020

Wat een heftig jaar hebben we achter de rug. In maart stond ineens alles op z’n kop met het ‘nieuwe’ coronavirus. Premier Rutte kondigde gisteravond (14 dec.) helaas aan dat er hardere maatregelen tegen het coronavirus nodig zijn. Nederland is op slot en de schooldeuren moeten weer sluiten. Op onze school wordt de komende dagen bekeken hoe het onderwijs op afstand voor de leerlingen er na de kerstvakantie uit gaat zien.

Maandag 4 januari online onderwijs van start

Bij VierTaal start het online onderwijs op maandag 4 januari op. De komende periode ziet er als volgt uit: 

  • De laatste schooldagen van 2020 is onze school dicht en wordt er geen onderwijs gegeven.
  • De kerstvakantie is van 21 december 2020 t/m 2 januari 2021, hier verandert niets aan.
  • Maandag 4 januari 2021 starten we met onderwijs op afstand (online lessen). 
  • Voor leerlingen met ouders in vitale beroepen of voor leerlingen met zorgen binnen het gezin is eventueel opvang op school mogelijk. 
  • In het voortgezet speciaal onderwijs zijn een aantal uitzonderingen, hierover worden betrokkenen apart op de hoogte gesteld.

Alle ouders/leerlingen worden rechtstreeks via de school geïnformeerd over bovenstaande zaken. 

Belangrijk!

De schooldeuren mogen 18 januari weer open, behalve als er in de week daarvoor een verlenging van de maatregelen wordt aangekondigd. Op 12 januari is er een persconferentie waarin meer bekend wordt gemaakt. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en houden iedereen op de hoogte. 

Fijne feestdagen

Vanuit VierTaal wensen wij iedereen (ondanks alle beperkingen) een heel fijne en rustige vakantie toe. Prettige feestdagen en we zien jullie heel graag weer in 2021. Online of op school, we maken er samen een mooi nieuw jaar van.