VierTaal College Amsterdam rest van het schooljaar dicht vanwege corona

VierTaal College Amsterdam heeft de deuren per direct gesloten en blijft tot en met de zomervakantie dicht. Begin deze week is is vastgesteld dat twee leerlingen en een leerkracht besmet zijn met het coronavirus. Daarom is besloten de school te sluiten. 

Veiligheid en rust

Dit besluit valt het bestuur en directie zwaar, maar is noodzakelijk om de veiligheid van medewerkers en leerlingen te waarborgen. Hiermee creëren we rust voor het team, de leerlingen en ouders. De situatie roept vragen op en daar heeft de school alle begrip voor. Ouders en leerlingen zijn maandag al persoonlijk geïnformeerd en worden via de school op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en aanpassingen voor de resterende twee weken.

Thuisonderwijs

Het team van VierTaal College Amsterdam is al hard aan de slag om het thuisonderwijs op te starten. Complimenten voor de inzet en veerkracht van iedereen daar. We waren ontzettend trots op de wijze waarop het onderwijs op scholen weer was opgestart. Des te groter de teleurstelling dat VierTaal College Amsterdam het jaar nu zo moet afsluiten. Alle medewerkers werken bijzonder hard om het schooljaar voor alle leerlingen goed te kunnen afronden.

Deel deze pagina