Voortgezet onderwijs weer open vanaf 2 juni

20 mei 2020

Corona update

Goed nieuws, ook het voortgezet onderwijs mag open! Dinsdag 19 mei jl. heeft de Rijksoverheid verteld dat we vanaf 2 juni de leerlingen weer op school mogen ontvangen. Daar zijn wij enorm blij mee en we kijken er naar uit om iedereen weer te zien.

2 juni weer naar school

Vanaf 2 juni start ons onderwijs weer op. We nemen maatregelen zodat 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dit vergt maatwerk en kan betekenen dat het onderwijs er voor de leerlingen toch nog anders dan ‘normaal’ uit kan zien. Het doel is alle leerlingen en personeelsleden zo veilig mogelijk naar school te laten gaan.

Vervoer

Veel leerlingen komen naar school met het openbaar (speciaal) vervoer. Het is echter nog onduidelijk welke maatregelen er straks gelden voor onze leerlingen. We houden u op de hoogte hierover.

Bestaande maatregelen blijven van kracht

Een groot deel van de bestaande maatregelen tegen het coronavirus blijft, waaronder handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en zoveel mogelijk (minimaal 1,5 meter) afstand houden. Leerlingen en medewerkers met verkoudheidsklachten blijven thuis. Bij benauwdheid en/of koorts moet iedereen in het gezin thuisblijven.

Binnenkort volgt er meer informatie vanuit de school. Heeft u nog vragen, neem dan rechtstreeks contact op met de school van uw zoon/dochter.

Deel deze pagina
Gerelateerde berichten
23 april 2020 -

Scholen VierTaal weer open na lockdown

lees meer
31 maart 2020 -

VierTaal scholen gesloten t/m de meivakantie vanwege coronavirus

lees meer